Vlotweekend, hulpvraag en nadere informatie

Het weekend van 21 tot en met 23 oktober gaan we klussen aan het vlot, het wordt vanaf vrijdag een groot vlot werk weekend. Er zijn al veel aanmeldingen binnen, de planning van werkzaamheden staat en materiaal verwachten we op 17 oktober binnen te hebben. Hierbij laatste hulpvragen en nadere informatie voor de klussers!

We gaan op vrijdag aan de slag en werken door tot het klaar is. Opgeven kan nog, met name voor het vrijdagblok van 15:00 uur en voor de zondag (via mijn daventria, of een mailtje naar mvannieuwenhuijze@hotmail.com) klusser, catering, motivatie alles is nog steeds welkom.

We werken in blokken van drie uur. Voorbereidingen op vrijdagochtend, dan op vrijdag Klussen in twee blokken om 12:00 en 15:00 uur. Zaterdag zijn de blokken om 9:00, 12:00 en 15:00 uur. Op zondag denken we met blokken om 9:00 en 12:00 uur de klus af te kunnen ronden.

Als je je opgegeven hebt zorg dan dat je op tijd bent, dan kunnen we elk blok gezamenlijk starten en weet iedereen waar hij/zij aan toe is. Voor het natje en droogje (thee, koffie, lunch ed) van de klussers wordt gezorgd.

Daarnaast houdt het in dat het vaarverbod is vanaf vrijdag 12 uur t/m zondagmiddag 15:00 uur of zoveel eerder als het klaar is. Dus niet roeien tijdens het klussen.

Groet van het vlotkernteam en andere betrokkenen