Instructeurs Vervolgcursus Gezocht!

Op 8 juni a.s. komen er zo’n 15 nieuwe beginners met een derde klas examen uit de beginnerscursus die in de Vervolgcursus verder opgeleid worden naar 2e klas roeien en 3e klas stuurexamen. De Vervolgcursus telt vanaf dat moment totaal 23 deelnemers. Want de najaarsbeginners van 2015 worden momenteel in de Vervolgcursus klaargestoomd voor de benodigde roeiexamens. We zijn op dit moment dan ook dringend op zoek naar (nieuwe) instructeurs bij de Vervolgcursus!

De Vervolgcursus vindt plaats op:

  • elke woensdag van 19.00 – 20.30 uur en
  • elke zaterdag van 15.00 – 16.30 uur

De Vervolgcursus wordt het hele jaar door gegeven. Per keer hebben we minimaal 3 instructeurs nodig om de nieuwelingen goed op te leiden naar hun examens.

Elke dag heeft een eigen coördinator. Op dit moment zoeken we naast instructeurs ook hulp bij de coördinatie op woensdagavond.

Het is niet nodig om een heel jaar rond te helpen bij de instructie. Denk bijvoorbeeld aan 4 of 6 keer per jaar. Dan kunnen we gezamenlijk de nieuwe leden opvangen en de doelstelling van het ROEIPLAN 2015 praktisch invulling geven.

Dus: geef je op! Ook al heb je nog niet eerder als instructeur op het vlot gestaan. De coördinator zal je hierin verder begeleiden.

Je geeft je op via onderstaand formulier of door een van de leden van de ciecos te benaderen. Dit zijn:
Manga Schrijver (voorzitter), Annette Leerdam, Coraline Vester, Rard Metz, Sjoukje Venstra en Tjalling Koopmans.


 

Bijvoorbeeld wanneer je op vakantie bent, welke dagen je niet kan of welke periode je graag instructie wilt geven.
CAPTCHA