Gezocht: instructeurs

Dit voorjaar staat er weer het nodige aan roei instructie op de rol. Er zijn coaches nodig voor de 4 roeitrainingen: Bedrijfsroeien, Beginnerscursus Beginnerscursus midweek en Vervolgcursus. Om te voorkomen dat je vier keer gevraagd wordt voor coaching hebben we de communicatie gebundeld. Iedereen met interesse voor instructie kan zich via onderstaand formulier aanmelden.

Je kunt aangeven voor op welk moment en voor welke activiteit je beschikbaar bent. We verzoeken jullie dit formulier voor 7 maart in te vullen. Voor ervaren begeleiding wordt gezorgd. Op 8 maart 2016 is er een instructeursavond. Hier worden de ins en outs van de beginners instructie en examinering besproken.

Jullie zien daar ook hoeveel “man- en vrouwkracht” er nodig is om de aanwas goed te begeleiden. We hopen dus dat veel leden zich aanmelden. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met ciecos@daventria.com.


 

Instructeursavond
Op 8 maart 2016 is er een instructeursavond. Hier worden de ins en outs van de beginners instructie en examinering besproken.

Bedrijfsroeien: 6 weken
Op 24 maart start het bedrijfsroeien. Als instructeur begeleid je in principe de ploeg van het begin tot de finale op 1 mei, daarom is alleen het moment weergegeven en niet de losse data. De instructiemomenten zijn de maandag of dinsdagavonden om 17:30 tot 19:00 uur of van 19:00 tot 20:30 uur. Het benodigd aantal instructeurs is natuurlijk afhankelijk van het aantal aangemelde ploegen.

Beginnerscursus 10 weken
Op 2 april starten we met de beginnerscursus. De cursus wordt voorafgegaan door een kennismakingsavond op donderdag 31 maart om 20.00 uur. De lestijden zijn zaterdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur en donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur.

Het zijn dus 2 momenten gedurende 10 weken. Wil je je verbinden aan bijvoorbeeld de zaterdag of de donderdag over de hele periode, dan is dat natuurlijk geweldig! Maar als je je bijvoorbeeld verbindt aan 5 opvolgende zaterdagen of donderdagen dan is dat ook een mooie bijdrage. We hebben 5 instructeurs per cursusmoment nodig.

Midweekbeginners 10 weken
Op maandagmiddag van 16.00 tot 17.30 en op woensdagmiddag van 15.00-16.30 ontvangen de midwekers instructie. Ook dit start op 2 april.

Vervolgcursus tot en met 2e klas, doorlopend
Vanuit de beginnerscursus stromen de cursisten door in de vervolgcursus. Het duurt ca. 1 jaar voordat de ijverigen onder hen St3 en C2 en ijsselbevoegdheid halen. Begeleiding is op zaterdagmiddag vanaf 14.45 en woensdagavond vanaf 19.30. Hier zijn per cursusmoment minimaal twee instructeurs nodig. Je levert hier als instructeur maatwerk zodat hij of zij fluitend het St3 of C2 of A2 examen in kan ( en haalt).

CAPTCHA