Midweekroeien in Amsterdam

Op dinsdag 22 september roeien we met wherry's een enerverende tocht door de binnenstad van Amsterdam, waar het op goede stuurmanskunst aankomt i.v.m. een aantal smalle grachten, waarbij de Amstel een aantal keren overgestoken moet worden. Een verrassende tocht. We passeren via de Amstel de Magere Brug en zien de belangrijkste grachten van Amsterdam,  o.a. de Keizersgracht, Prinsengracht en Herengracht en ook de kleinere grachtjes slaan we niet over.

We hebben 2x een pauze, de eerste bij het Westerdok, waar wel wat gedronken kan worden, maar geen capaciteit is om een lunch te gebruiken, dus lunch en voldoende te drinken zelf meenemen.
I.v.m. de lengte van de tocht en de te verwachte verkeersdrukte vertrekken we vroeg uit Deventer, ca. 08.00 uur.  Na de tocht gebruiken we de maaltijd bij roeivereniging de Amstel in Amsterdam.

Totaal aantal deelnemers is 19 en onder voorbehoud één extra.

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 september via mijn Daventria. De kosten voor alles (reis, roeien en maaltijd excl. drankjes): € 35,--.  Deelname is pas definitief nadat € 35,-- gestort is op IBAN NL81INGB0006478259 ten name van Roei-en Zeilver. Daventria onder vermelding van “Amsterdam”.