Recreatietocht Weerribben - Wieden

Roeien in een mooi natuurgebied midden in Nederland, de Weerribben, door smalle slootjes, midden door Giethoorn en onder lage bruggetjes door. Voor de kenners een enorm mooie en afwisselende tocht, voor de beginners een schitterende gelegenheid om een wat langere tocht door een schitterende omgeving te maken!


Op zaterdag 11 april wordt de wedstrijd geroeid van 53km waar een aantal ploegen van Daventria aan mee zullen doen. Derhalve zijn een aantal boten reeds in de Weerribben aanwezig, waardoor het mogelijk is om de toertocht op zondag 12 april te roeien, welke 32km beslaat.

Dus twijfel niet en maak van deze gelegenheid gebruik om al roeiend te genieten van een mooi stukje Nederland. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via Mijn Daventria

De recreatiecommissie zal o.b.v. de inschrijvingen bekijken of er voldoende animo is voor de tocht.

Er zullen wel kosten van inschrijving verbonden zijn aan de toertocht, maar info hierover volgt zo spoedig mogelijk.

De recreatiecommissie verzorgt in dit geval alleen de ploegen en inschrijving. Dit betekent dat wij op 12 april niet aanwezig zullen zijn, maar ook dat de roeiende ploegen de reeds aanwezige boten en botenwagen mee terug moeten nemen vanuit Steenwijk naar Deventer (kijk dus goed of er deelnemers zijn die met de botenwagen willen rijden).

Voor nadere informatie kun je de website www.tdiep.nl checken. Enthousiasmeer je roeimaatjes en schrijf je in via de website.