Vernieuwde website van R&ZV Daventria

Na enkele maanden werk presenteert de InternetCie een vernieuwde website! Naast een update van het uiterlijk is er een heleboel vernieuwd. Een kleine selectie:

Nieuwe indeling
Naast een restyle van het uiterlijk van de website is ook de indeling veranderd, zijn er nieuwe pagina's bij gekomen en andere verdwenen of samengevoegd. Hiermee hopen we de overzichtelijkheid van de website te verbeteren. Heb je desondanks het idee dat er nog iets ontbreekt? Neem dan contact op met de InternetCie.

Webcams
Veel leden hebben de webcams al zien hangen in het Salon en het trappenhuis en weten de beelden via internet te vinden. Vanaf heden zijn ze ook direct via de website te bekijken. Via de webcams kan vanuit huis gekeken worden naar de weersomstandigheden in de haven en een eventueel roeiverbod.

Agenda
In onze vernieuwde agenda staan een overzicht van Daventra-activiteiten ook wedstrijden op verschillende locaties in binnen- en buitenland. Wanneer je in de agenda op een item klikt krijgt u extra informatie. Binnenkort komt er bij de wedstrijden ook een overzicht van deelnemende Daventriaploegen en wie de botenwagen(s) rijden.

Ploegenpagina
Binnen verschillende commissies is er al een tijd de wens van een overzicht van alle roeiploegen binnen onze vereniging. Daarom is er nu naast de rubriek 'Gezocht' ook de mogelijkheid voor elke ploeg om een eigen webpagina te maken. Hierop kunnen o.a de namen, agenda, foto's, contactinfo en 'vacatures' geplaatst worden.
Staat je ploeg er nog niet bij? Stuur dan z.s.m de gegevens naar de InternetCie.

Roei- en stuurtechniek
Onder het kopje Roeien vind je enkele pagina's met een uitgebreide informatie over de roeitechniek, sturen op de IJssel en de algemene regels van het Binnenvaart Politie Regelement.

Blikken
Als je blik getrokken hebt en dit meldt bij de InternetCie, dan plaatsen wij je berichtje op de website. Na enige tijd zakt zo'n berichtje weg en niemand die zich jou topprestatie nog herinnert. Daarom worden alle blikken vanaf nu ook verzameld in een overzichtelijke lijst.

Zoeken
Met de nieuwe zoekfunctie kunt u snel zoeken naar informatie op de website.

Column
Vanaf heden kunt u geregeld een nieuwe column vinden op de website.


We blijven bezig met het uitbreiden van de website met nieuwe functies, dus hou de website in de gaten!


De InternetCie,

Niels den Boer,
Sjoerd Boerhout en
Han van Roosmalen