Vacatures bestuursfuncties

Tijdens de komende ALV (25 maart a.s.) zijn er weer bestuursverkiezingen. Voor de functie van secretaris en de functie van commissaris materiaal zijn we op zoek naar twee nieuwe enthousiaste bestuursleden!
Hieronder de vacatures:



Gezocht: nieuwe enthousiaste secretaris (m/v) voor Daventria!
De secretaris is de spil in de communicatie binnen en buiten de vereniging. Een vliegende keep die enthousiast is, organisatorisch sterk, communicatief vaardig en flexibel!

Het bestuur wil goed en modern communiceren: met de leden, tussen de leden en met de omgeving. De secretaris is daarin de motor en de linking pin tussen bestuur en de archiefcommissie, internetcommissie, redactie Bellnote, PR commissie en ledenadministratie.

Taken zijn ook het maken van agenda's en verslagen van de bestuurs- en ledenvergaderingen, zorgen dat post en vragen bij de juiste persoon terecht komt en zelf antwoorden geven, aanleveren van nieuwsberichten voor de website en nieuwsbrief etc.

Kortom, het is een hele leuke afwisselende functie binnen een prettig bestuur van een ontzettend actieve vereniging!

Heb je interesse of wil je meer weten? Dan kun je contact opnemen met Jessica Anschütz via secretaris@daventria.com of met Gebrand Naeff via voorzitter@daventria.com

Gezocht: Commissaris Materiaal (m/v)
Het bestuur zoekt een nieuwe Commissaris Materiaal (CM). De voornaamste taak van de CM is de zorg voor alle ‘spullen’ van onze vereniging: botenhuis, vloot en botenwagens. Gelukkig zijn er veel actieve leden die meewerken, vooral de leden in de commissie advies en onderhoud vloot, de commissie botenhuis en de commissie botenwagens. De CM is in het bestuur de plaatsvervanger van de Commissaris Verplaatsing en Uitbreiding en de huidige CM is ook het aanspreekpunt voor de Internationale Roeivierdaagse van Overijssel.

De CM is vooral een bestuurder, iemand die luistert en informeert naar de meningen van Daventrianen. Hieruit destilleert hij/zij in samenspraak met het bestuur en de commissies acties, nieuwe plannen en initiatieven, maar ook jaarplannen en begrotingen. Belangrijke beslissingen moeten draagvlak hebben van de commissies en de Daventrianen. Affiniteit met materiaal, met boten en onderhoud is natuurlijk een pre. Maar je bent in de eerste plaats bestuurder en trotse vertegenwoordiger van Daventria!

Toon van Kessel, onze huidige CM, vindt het ‘materiaal’ de leukste bestuursklus binnen Daventria. Maar hij zegt ook: vergis je niet, het vraagt soms veel tijd. Goede contactuele vaardigheden zijn belangrijk.

Belangstellenden voor deze leuke bestuurstaak kunnen zich melden bij voorzitter Gerbrand Naeff (0570 608782) en kunnen over de functie informatie krijgen bij Toon van Kessel (06-51177078).