Organisatoren gezocht voor IRVO 2011

Beste roeigenoten,

Dit jaar was er weer een zeer succesvolle aflevering van de Internationale Roeivierdaagse van Overijssel. Ook voor het jaar 2011 willen we dit evenement weer organiseren. Om dat te kunnen doen is het nodig dat het organisatie team wordt versterkt. Daarom zoeken we in totaal 9 enthousiaste leden die willen aantreden in de werkgroepen Tocht, Catering, Communicatie en Financiën.


De werkgroep Tocht wordt geleid door Aart Oosthoek en hij zoekt twee nieuwe assistenten voor o.a. het organiseren van de vaarroute, het zorgen voor vergunningen en het maken van afspraken met Rijkswaterstaat.

De werkgroep Catering zoekt 4 nieuwe leden voor o.a. het organiseren van de overnachtingen, de gezamenlijke diners en de hapjes en drankjes onderweg op de pauzeplekken. In 2009 en 2010 heeft Mieke Kranenburg de werkgroep geleid, zij heeft een gedetailleerd draaiboek gemaakt en zij wil het stokje graag overdragen.

De werkgroep Communicatie wordt geleid door Toon van Kessel en hij zoekt twee assistenten voor o.a. het werven van deelnemers en het onderhouden van de website.

De werkgroep Financiën wordt geleid door Piet Koning en hij zoekt een assistent voor o.a. het maken van een begroting en het innen van de inschrijfgelden.

De werkgroepen komen regelmatig bijeen voor overleg. De coördinatie van het geheel is in handen van Jan Veldman. Voor de leden van het organisatie team zal er een 'organisatie boot' gereserveerd worden, zodat er naast werken tijdens het evenement ook geroeid kan worden.

Voor informatie over IRVO 2010 kunt u terecht op de website van Daventria. Uw aanmelding als lid van het organisatie team kunt U per email sturen naar irvo@daventria.com. Doe dat s.v.p. zo spoedig mogelijk want we willen niet later dan 15 december starten.

De tocht zal plaatsvinden van 12 t/m 15 mei of van 19 t/m 22 mei, afhankelijk van andere evenementen in de regio. Voor eventuele vragen kunt u natuurlijk terecht bij ondergetekende en de genoemde werkgroepleden.