Nipte overwinning Tauw bij Bedrijfsroeien

Afgelopen zondag 16 mei vond de afsluitende en zeer geslaagde wedstrijddag voor het bedrijfsroeien plaats in de Jachthaven aan de IJsselkade in Deventer bij Roeivereniging Daventria. In totaal vijftien teams streden om de eerste plaats bij stevige wind en onder aanmoediging van vele supporters. Met een nipt verschil haalde Tauw de overwinning binnen. Van Dorp Installaties eindigde als tweede. Het team van Witteveen en Bos werd derde. Het team van Burgemeesters & Wethouders dat voor het eerst meedeed, eindigde met de wethouders Fleskens, de Jager en Ahne in een eendrachtige samenwerking op een eervolle zevende plaats.

De afgelopen zes weken hebben teams van onervaren personen van verschillende bedrijven kennis gemaakt met het roeien in zogeheten C4 boten. In deze boten roeien vier personen met een stuurman of stuurvrouw. Afgelopen zondag 16 mei hebben de teams hun kunnen laten zien en streden ze tegen elkaar om de eerste plaats.

De deelnemende bedrijven waren: Akzo Nobel, Burgemeesters & Wethouders van Deventer, DHV BV, Dienst Regelingen (Ministerie van LNV), Dimence, Filmhuis de Keizer, HITT BV, Krehalon (2 teams), Nysingh advocaten - notarissen N.V., Oranjewoud, Stichting IJssellandschap, Tauw BV, VDI en Witteveen + Bos.

Tijdens de wedstrijddag zijn er foto's gemaakt door Titus Reith. Deze zijn te bekijken in het fotoalbum.

De uitslagen kunt u vinden op www.daventria.com/bedrijfsroeien