Blik op Lingebokaal

Op de onder herfstige omstandigheden verroeide Lingebokaal te Leerdam wist de mix4* met Jessica, Suzanne, Yvonne en Roel onder de leiding van een inmiddels opgewarmde Annemijn blik te veroveren in hun klasse. Ze zetten het baanrecord bijna 2,5 minuut scherper!!!


Proficiat, maar ook de Veteranen E dames gladde vier roeide weer een stevige haal mee. Zij waren op verre verre afstand de snelste vier in hun categorie. Maar helaas heeft Leerdam nog niet zoveel zicht op de verschillen tussen de prestaties van bv 18 jarigen en 55 plussers. Niet alleen deze superdames, maar ook Gilles en Chiel en Yvonne in een grift combi moesten het afleggen tegen de aanstormende jeugd die haar kansen voor het oprapen zag en graag het blik liet omhangen in een nogal ongelijk speelveld. Als we een correctie erop loslaten moesten ze zich gaan schamen, maar we blijven sportief, spel en regels zijn vooraf bekend.

Helden van de dag zijn Michiel en Michiel in J18 2x, het was hun eerste wedstrijd op een lastig parcours. Zij hebben naar vermogen gestreden en weten dat ze op de goede weg zijn, een lange weg, dat dan weer wel!

Begin december is er nog een mooie race in Eindhoven over 6 km, lijkt het je wat, geef je dan hier op, Daventria wil daar ook graag de verenigingsprijs verdienen, en voor de veteranen, daar weten ze wel je vermogen naar waarde te schatten!!!