Bedrijfsroeien 2011

Zoals ieder jaar organiseert Daventria ook in 2011 weer de bedrijfroeicompetitie. Dit jaar onder het motto: Roeien tussen de bedrijven door!. Twaalf teams van bedrijven en organisaties uit de regio Deventer leren gedurende 6 weken op dinsdag- of donderdagavond onder leiding van een coach roeien in een C4.
De introductieavond is dit jaar op donderdag 31 maart en op zondag 15 mei is de afsluitende wedstrijd. Schrijf deze datum alvast in je agenda, want het is ieder jaar weer een spetterend feest!

Teams en vrijwilligers gezocht


Wil jij je bedrijf laten zien hoe moeilijk, maar vooral hoe leuk roeien is? Net als voorgaande jaren roepen we iedereen weer op om eens te kijken of dit niet dé kans is om je collega's beter te leren kennen, door een team te vormen en je op te geven voor het bedrijfsroeien. Gooi het eens in de groep en laat ons weten dat je geïnteresseerd bent of meld je direct aan met vijf collega's via het online inschrijfformulier!

Net als voorgaande jaren zijn we ook dit jaar weer op zoek naar vrijwilligers die de teams willen coachen (de cursus duurt 6 weken, met 1 keer in de week een training) en vrijwilligers die willen helpen tijdens de afsluiting op 15 mei. Voor meer informatie en om je op te geven kun je contact opnemen met Lieke van Noortwijk via de mail: bedrijfsroeien@daventria.com

De bedrijfsroeicommissie